Blog

Hoe kan ik zelf tapijt verwijderen?

Wil je een nieuwe vloer leggen? Tapijt verwijderen kan een lastige klus zijn. Maar met dit stappenplan kun je het wellicht zelf voor elkaar krijgen. 1. Wat is het doel van de verbouwing? a. Wat voor vloer wil je leggen? Ga je voor hout, laminaat, tegels of een andere soort vloer? Er zijn veel verschillende Lees meer..


Gastblog: Help kevers in huis!

Boktor op hout

Kevers kunnen nuttig werk verrichten in huis en tuin, zoals bladluis etende kevers. Daarnaast kunnen de keverachtigen ook kunnen ze grote overlast veroorzaken. In de ergste gevallen kunnen ze bijvoorbeeld in de dragende balken van uw huis boren, waardoor vloeren kunnen verzakken. Ook is dit ongedierte dol op tapijten en vloerbedekking. Kevers kunnen nare ziektes Lees meer..


Nieuwe impuls voor woningmarkt

De lage hypotheekrente en de relatief lage woningprijzen zorgen ervoor dat een hypotheek op dit moment goed betaalbaar is. Kopen is tegenwoordig goedkoper dan huren! Als je altijd al een woning hebt willen kopen, is dit het moment. Vertrouwen in de woningmarkt herstelt De woningmarkt heeft in 2013 een opmerkelijk herstel laten zien, waarbij het Lees meer..


Hypotheek beter betaalbaar door lage hypotheekrente en woningprijzen

De lage hypotheekrente en woningprijzen zorgen ervoor dat een hypotheek op dit moment veel beter betaalbaar is. Je bent nu al snel goedkoper uit door een huis te kopen, dan door te kiezen voor een huurwoning. De woningmarkt biedt weer mogelijkheden. Nu een huis kopen is een verstandige keuze, dus: haal je verhuisplannen maar uit Lees meer..


Droomhuis kopen? Let op je financiële ruimte!

Je hoort het bijna dagelijks in het nieuws: positieve signalen over de woningmarkt die weer uit de crisis opkrabbelt. Alles wijst erop: de woningmarkt zit in de lift. Heb jij een nieuw huis op het oog? Let op: er staan een paar veranderende regels voor de deur die ervoor zorgen dat je in 2017 minder Lees meer..